Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τι είπαν ο Γιώργος Παπαναστασίου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος

Σειρά επαφών με παράγοντες της περιοχής στην Αχαΐα, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη, κ. Τάσο Αποστολόπουλο με τον οποίο συζήτησε ζητήματα που αφορούν δράσεις της Περιφέρειας, ενώ ο κ. Αποστολόπουλος εξέφρασε την πρόθεση να παράσχει κάθε στοιχείο που έχει σχέση με τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας και την πρόοδο των έργων και των δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή θα ξεκινήσουν μέχρι τις αρχές του νέου έτους.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαναστασίου επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Πατρών όπου κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Πρύτανη, κ. Γ. Παναγιωτάκη, εξέφρασε την άποψη πως η ανώτατη εκπαίδευση στην Δυτική Ελλάδα οφείλει να δώσει έμφαση και να εκμεταλλευτεί με την καλή έννοια, τα μεγάλα πλεονεκτήματα της περιοχής, όπως είναι οι συνδυασμένες μεταφορές, τα σπουδαία πολιτιστικά και αρχαιολογικά μνημεία, κλπ ενώ παράλληλα πρέπει και μπορεί να αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξη της καινοτομίας και της τοπικής οικονομίας.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συναντήσεις στο Αίγιο με τον δήμαρχο της πόλης, κ. Απ. Καραφωτιά καθώς και με τον υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, ενώ παράλληλα του δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει μικρή περιοδεία στη
ν πρωτεύουσα της Αιγιάλειας και να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες.
dete.gr