Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κορόιδα είναι κύριε Κουτσούκο όσοι δεν πήραν παράνομα τριχίλιαρα....


Διαβάσαμε στο blog ΗΛΕΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πως ο βουλευτής Ηλείας κ.Κουτσούκος κατέθεσε ερώτηση στη βουλή με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά από τη δικαιοσύνη να μην κάνει τη δουλειά της!!!

Διαβάστε εδώ την απαράδεκτη κατά τη γνώμη μας ερώτηση του βουλευτή Ηλείας.

Τη θεωρούμε απαράδεκτη όπως κάναμε και πριν τις εκλογές γιατί η άποψή μας είναι πως υπερασπιζόμενος αυτούς που έκλεψαν ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ.

Διαβάστε τις απόψεις μας όπως τις εκφράζαμε στις 9 Ιουλίου 2009.

http://pyrgosilias.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html


" Όσοι από τους Ηλείους δεν υπέβαλαν ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις για να πάρουν παράνομα το βοήθημα των 3000 ευρώ που έδωσε το 2007 η κυβέρνηση είναι κορόιδα.
Αυτό υποστηρίζουν εμμέσως πλην σαφώς εφημερίδες τοπικές ή και αθηναϊκές όπως η ελευθεροτυπία, η Πατρίς, η Πρώτη, η Πρωινή αλλά και blogs όπως το τρωκτικό, το Ελληνικό καφενείο κ.α
Όταν διαμαρτύρεσαι για την επιστροφή των χρημάτων που κάποιοι τα πήραν παράνομα δεν θεωρείς κορόιδα όσους δεν παρανόμησαν εξευτιλίζοντας τον εαυτό τους;
Ολοι γνωρίζουμε»; Δεν είναι βέβαιο. Οπωσδήποτε, οι κάτοικοι της Ηλείας, παθόντες και μαθόντες, ξέρουν καλά πόσοι και ποιοι έπρεπε να πάρουν το βοήθημα.Ξέρουν πολύ καλά πόσοι και ποιοι υπεβαλαν πλαστές βεβαιώσεις από τους Δήμους για τους τόπους κατοικίας τους ώστε να φαίνεται πως διαμένουν μόνιμα σε πυρόπληκτα διαμερίσματα.Ξέρουν όλοι πολύ καλά πόσες και ποιές οικόγένειες τα εισέπραξαν δυο και τρεις φορές.

Θα μου πείτε δικαιούται αυτό το διεφθαρμένο κράτος να ζητάει πίσω τα χρήματα που έδωσε σε Ηλείους έστω παράνομα τη στιγμή που δεν ζητάει πίσω τα χρήματα που έχουν κλέψει τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και κάποια από τα στελέχη τους;
Προφανώς εδώ υπάρχει μια αντίφαση σε αυτό το κράτος αλλά είναι δυνατόν να δεχτούμε ισότητα στην παρανομία;
Ο κλέφτης είναι κλέφτης
Ο απατεώνας είναι απατεώνας...είτε κλέβει ένα ευρώ είτε τεράστια ποσά.Και είναι θέμα ηθικής πλέον αυτής της κοινωνίας που διαβαθμίζει τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους τρομοκράτες ανάλογα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του καθενός.

Είναι λοιπόν κύριοι δημοσιογράφοι και λοιποί bloggers κορόιδα όσοι Ηλείοι δεν πήραν παράνομα το βοήθημα των 3000 Ευρώ;
Σε αυτό το ερώτημα θα έπρεπε να μας απαντήσετε."