Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΗΛΕΙΑ 2007-2010


Tρία χρόνια η Ηλεία υποβαθμίζεται

Τρία χρόνια οι κυβερνήσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν.

Γνωρίσαμε κείνο τον Αύγουστο μια πρωτοφανή καταστροφή .Σε παγκόσμια κλίμακα οι συνειδήσεις ξεσηκώθηκαν και νιώσαμε τότε τη λέξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είχε δεσμευτεί προσωπικά για άμεση και συνολική αντιμετώπιση των συνεπειών καθώς και για υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανασυγκρότησης .Ο πρωθυπουργός κ.Γ.Παπανδρέου υποσχέθηκε κι αυτός πως θα γίνουμε πρότυπος νομός πράσινης ανάπτυξης.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

Τα προεκλογικά επιδόματα τα γνωστά πια τριχίλιαρα ζητούνται πίσω από την εφορία...και καλά κάνουν και ζητούνται σε αυτούς που τα πήραν παράνομα.

Ελάχιστες επιχειρήσεις στηρίχθηκαν ουσιαστικά από το κράτος και η θηλιά πνίγει τους περισσότερους επαγγελματίες .

Ψάχνουμε τα έργα ανασυγκρότησης …

Κανένα έργο ανάπτυξης δεν υλοποιείται.

Το μόνο αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι θα ζήσουμε τρίτη επέτειο των φονικών πυρκαγιών με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ . Το μόνο βέβαιο είναι ότι ΚΑΙ η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν κάνει τίποτα να εφαρμόσει το ολοκληρωμένο πρότυπο σχέδιο ανασυγκρότησης που η ίδια είχε προεκλογικά και μετεκλογικά καταθέσει δημόσια .

Στο χέρι μας κρατάμε ΗΛΕΙΟΙ τις τύχες μας και η μνήμη όσων χάσαμε ΜΠΟΡΕΙ να μας οδηγεί στις σωστές επιλογές και μας υποχρεώνει να μην ξεχάσουμε τους υπεύθυνους και τις αιτίες . (ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ)

ΑΣ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!

Με όλη τη συμπάθεια, την εκτίμηση και το σεβασμό εμπνευστήκαμε το παραπάνω κείμενο βασισμένοι στο αρχικό κείμενο της κας Θεώνης Γεωργοπούλου ιατρού –πρ. γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΙΑΣ και Υποψήφιας βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ.
Φανταζόμαστε πως κι η ίδια θα προσυπέγραφε κάποιες έστω από τις τροποποιήσεις που κάναμε στο αρχικό κείμενο που είχε δημοσιευτεί πέρσι στην ιστοσελίδα της.
http://www.theoni.gr/arth6.htm .

ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ...ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ..ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ...!!


pyrgos-news