Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Πότε θα διδαχθούν τα παιδιά μας τα απαράγραπτα ναζιστικά εγκλήματα;

exokalavrita

Του Αθανάσιου Κατσίμπελη*

Συνηθίζουμε να αποδίδουμε τη φράση του Ευριπίδη «Όλβιος όστις ιστορίης έσχε μάθησιν» ως «ευτυχισμένος είναι αυτός που γνωρίζει την ιστορία» αντί ίσως της ορθότερης απόδοσης «Πραγματικά ευτυχής είναι εκείνος που διδάχθηκε πως να ερευνά συστηματικά».

Νίκος Νικολόπουλος και Τέρενς Κουίκ σε συγκέντρωση στελεχών των ΑΝΕΛ στον Πύργο«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος, με την συμμετοχή τους στην κυβέρνηση, δίνουν το στίγμα της σύνεσης, της τόλμης και της αποφασιστικότητας.
Ζούμε κρίσιμες στιγμές, τα προβλήματα δεν ξεπεράστηκαν και δίνουμε την μάχη του Γολιάθ με τον Δαυίδ. Όμως όπως ξέρουμε δεν κερδίζει πάντα ο Γολιάθ».
Τα παραπάνω επεσήμανε, ο Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, παρουσία του Υφυπουργού παρά τον Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ, στην συγκέντρωση πολιτικών στελεχών των ΑΝΕΛ Ηλείας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (14/3) στον Πύργο, επισημαίνοντας παράλληλα τα εξής: «Έχουμε μπει με πίστη και αυτοπεποίθηση σε αυτή τη μάχη και τώρα όλοι γνωρίζουμε τι θα πει διαπραγμάτευση, τι θα πει διπλωματική σύγκρουση, τι θα πει διεκδίκηση.