Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Ντροπή μας Πυργιώτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009


ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

http://pyrgosilias.blogspot.com/2009_06_23_archive.html

Μπράβο στο διοικητή Τροχαίας Ανδραβίδας-Απολαύστε Νοοτροπία πολιτών

Ειλικρινά, πολλοί, θα τον θέλαμε διοικητή Τροχαίας στον Πύργο μήπως βάλει τάξη.
Αποκομμένος είναι ένας κεντρικός και κομβικός δρόμος του Πύργου (στο benetton) από τα ΤΑΧΙ που τον έχουν κάνει πιάτσα.Έχει χωριστεί ο Πύργος στα δύο για να έχουν πιάτσα 3 ΤΑΧΙ...
Γιατί μη νομίζετε πως παρκάρουν παραπάνω...
Τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες ξέρετε πόσοι ταλαιπωρημένοι και μεροκαματιάρηδες δεν βρίσκουν ΤΑΧΙ γιατί αυτά λείπουν από τον Πύργο και μεταναστεύουν στο Κατάκολο;

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ...ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ...ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ.

Διαβάστε παρακάτω άρθρο της ΠΑΤΡΙΣ με τα κωμικοτραγικά γεγονότα που συνέβησαν χθες στην Ανδραβίδα.Απολαύστε νοοτροπία Ηλείας...


Σε «θερμό επεισόδιο» εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Ανδραβίδας η απόφαση ενός οδηγού να μπει ανάποδα σε μονόδρομο της πόλης και να παρκάρει δίπλα από την πιάτσα των ταξί, αφού τελικά, όχι μόνο αυτός έφυγε με κλήση από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας αλλά και άλλα εφτά ταξί που εκείνη την ώρα ήταν παρκαρισμένα στην θέση τους!

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο σημειώθηκε χθες, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. μπήκε, σύμφωνα με τους οδηγούς των ταξί που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πιάτσα, αντίθετα στον μονόδρομο προκειμένου να πάει στη λαϊκή. Έτσι ο οδηγός παρκάρισε το όχημά του και έφυγε για λίγο για να κάνει τις δουλειές του.


Στη συνέχεια όμως και κατά την διάρκεια που το Ι.Χ. ήταν ακόμα παρκαρισμένο, στην πιάτσα των ταξί επέστρεψαν και κάποια άλλα οχήματα που μέχρι εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε δρομολόγια. Οι οδηγοί μην έχοντας που να παρκάρουν τα οχήματά τους και επειδή, εξαιτίας της λαϊκής, ο δρόμος δεν χρησιμοποιούταν, τα παρκάρισαν προσωρινά στον δρόμο, παράλληλα με τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιάτσα.


Λίγη ώρα αργότερα, ο οδηγός του Ι.Χ. επέστρεψε να πάρει το όχημά του, αλλά δεν μπορούσε να βγει, από τα παρκαρισμένα ταξί. Εκεί, οι οδηγοί των ενημέρωσαν ότι είχε μπει παράνομα στον δρόμο και είχε παρκάρει σε θέση που προοριζόταν για ταξί. Η επόμενη κίνηση του οδηγού του Ι.Χ. ήταν να πάει απέναντι, στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας για να κάνει τα παράπονά του.

Πρόστιμα σε όλους!

Στιγμές αργότερα, στην πιάτσα των ταξί της Ανδραβίδας έφτασε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας κ. Θοδωρής Μπακάλης μαζί με έναν αστυνομικό και αφού ζήτησε εξηγήσεις για το έχει συμβεί, κόπηκαν πρόστιμα για παρεμπόδιση συγκοινωνίας και στα 7 ταξί που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί, και στα διπλοπαρκαρισμένα αλλά και σε αυτά που είχαν παρκάρει κανονικά στην πιάτσα αλλά και στο Ι.Χ. που είχε μπει ανάποδα στον μονόδρομο!


Οι αντιδράσεις των οδηγών ταξί ήταν εντονότατες και για αρκετή ώρα ζητούσαν εξηγήσεις για ποιο λόγο έπρεπε να πάρουν και αυτοί κλήση αφού ήταν κανονικά παρκαρισμένοι στην πιάτσα!


Το επεισόδιο όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στο δημαρχείο όπου οι οδηγοί των ταξί με τις κλήσεις στα χέρια πήγαν στον δήμαρχο κ. Γιάννη Παπανδρέου για να του ζητήσουν να επέμβει. Και εκεί όμως υπήρξε ένταση όταν ο δήμαρχος εξήγησε στους οδηγούς των ταξί ότι ο δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα και ότι άλλη δουλειά έχει η αστυνομία και άλλη ο δήμος!

Τελικά η ένταση έλαβε τέλος με τους οδηγούς των ταξί να δηλώνουν ρητά ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν τις κλήσεις, με όποια και αν είναι η συνέπεια.
http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=994