Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Οι μονάδες που θα έσωζαν συνανθρώπους μας


Με αφορμή το τραγικό περιστατικό που σαν αναφέραμε πριν ας προβληματιστούμε για την απαράδεκτη κατάσταση του ΕΚΑΒ στην Ηλεία.Απλές κινητές μονάδες σε κάθε πόλη του Νομού σαν αυτή στη φωτογραφία θα μπορούσαν εύκολα και γρήγορα να σώσουν ανθρώπινες ζωές.Απαιτούμε αυτές τις Ειδικές Κινητές Μονάδες Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής!!

Αγνοούν τα ΜΜΕ τον κώδικα δεοντολογίας...



Με αφορμή τον τραγικό αυτόχειρα που βρέθηκε προχθές νεκρός δίπλα από το γήπεδο της πόλης μας καταπατώντας το καταστατικό και κάθε έννοια δεοντολογίας οι τοπικές εφημερίδες ΠΑΤΡΙΣ και ΠΡΩΤΗ δημοσίευσαν φωτογραφίες του πτώματος του τραγικού αυτόχειρα και φωτογραφίες της μητέρας του που θρηνούσε…
Ιδιαίτερα η εφημερίδα Πρώτη το παράκανε .... αφού δεν έβαλε ούτε το ειδικό φίλτρο μωσαϊκό στη φωτογραφία του νεκρού.

Ζητάει σήμερα η εφημερίδα συγγνώμη για το γεγονός αυτό και δικαιολογείται πως έγινε εκ παραδρομής.
Όμως κύριοι των ΜΜΕ δεν σας δικαιολογούμε.

Ακόμα θυμάμαι σαν παιδί τις απαράδεκτες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα το Έθνος το 1987 με την τεμαχισμένη σύζυγο του Φραντζή πάνω στο τραπέζι του ιατροδικαστή.

Έτσι κύριοι και κάποια παιδάκια σήμερα θα καταγράψουν στην ψυχή τους την χθεσινή άθλια φωτογραφία σας.Τη δημοσιεύουμε αλλοιωμένη.

Άντρας νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στον Πύργο


Μεγάλη η καθυστέρηση του ασθενοφόρου.Το περιστατικό συνέβη στις 10:30 σήμερα το πρωί 18/6/2009 στη συμβολή των οδών Γορτυνίας και Αγ.Γεωργίου.Στη φωτογραφία η αυλή του σπιτιού που συνέβη το γεγονός.Εκτενέστερο ρεπορτάζ σε λίγο....