Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ

Οι κάτοικοι της Ηλείας δεν διακρίνονται εδώ και πολλά χρόνια για τις οικολογικές τους ευαισθησίες.Στην Ηλεία έχουν γίνει πολλά εγκλήματα εκτός από το τωρινό ολοκαύτωμα.
Τα εγκλήματα αυτα είναι: 1.Η άναρχη δόμηση όλων των πόλεων και χωριών 2.Η καταπάτηση μεγάλου μέρους του αιγιαλού και η κατασκευή αυθαίρετων παραθεριστικών οικιών.(δεν υπάρχει Ηλείος χωρίς το αυθαίρετό του) 3.Η αποξήρανση των λιμνών Αγουλινίτσας, Μουριάς, Κάστας (τρεις λίμνες σε ένα Νομό) 4.Η αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων που προκαλούν καρκινογενέσεις σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού 5.Η καταπάτηση τεράστιων εκτάσεων δασών για να γίνουν ελαιώνες και 6.Οι παράνομες χωματερές που κάθε δήμος έχει τη δική του.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την έλλειψη παιδείας και πολιτισμού σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού (όποιος διαφωνεί ας κοιτάξει τα στατιστικά της ΕΣΥΕ) ολοκληρώθηκαν με τη μεγάλη αυτή καταστροφή.
Ισως αυτό να γίνει μάθημα στους Ηλείους οι οποίοι δεν αγαπούσαν τον τόπο τους.Ισως τώρα καταλάβουν την αξία του, βάλουν στην ακρη τον υπέρμετρο ατομισμό και κομματισμό και ξαναφτιάξουν το νομό τους.
Για την κατάντια της Ηλείας τόσα χρόνια να το ξέρετε φταίνε οι ίδιοι οι Ηλείοι και η νοοτροπία τους.
Δεν σέβονταν τη φύση, διέπραξαν ύβρη που έλεγαν και οι αρχαίοι έλληνες, έχουν αυτή την ώρα ανίκανους πολιτικούς αντάξιους τους και για τους λόγους αυτούς καταστράφηκαν.ΕΠΕΣΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ.