Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Aναδημοσίευσαν άρθρα μας και τους ευχαριστούμε




Ευχαριστούμε την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας που στο φύλλο της 29/6/2009 σελ.10 αναδημοσίευσε άρθρο του ιστολογίου μας για τα σκουπίδια στην είσοδο της Σπιάντζας.


Ευχαριστούμε και την εφημερίδα ο Ρεπόρτερ της Κορινθίας που αναδημοσίευσε στο φύλλο του της 29/5/2009 σελ.4 άρθρο μας με θέμα την ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού και τη μη συμμετοχή στις εκδηλώσεις που έγιναν στον Πύργο των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι δεν κατέθεσαν στεφάνι ούτε παραβρέθηκαν στη δοξολογία.
Και τα δυο δημοσιέυματα μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε αυτή την πόλη.



Tους παρέθεσαν δεξίωση ... και τους έβαλαν να πληρώσουν το λογαριασμό!!!











Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών περιφέρειας Πύργου διοργάνωσε με επιτυχία το 12ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας.Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 22 ομάδες από όλη την Ελλάδα!!

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας για αλλη μια φορά (Πέρσι διοργανώθηκε από τον ίδιο Σύλλογο το 22 Πανελλήνιο Συνέδριο της ΔΟΕ με θέμα το Περιβάλλον) δούλεψαν σκληρά και διοργάνωσαν με επιτυχία αυτό το Τουρνουά.Τέτοιες εκδηλώσεις αναβαθμίζουν τον τόπο μας και συμβάλλουν στην Τουριστική του προβολή.

Το Τουρνουά διήρκεσε 4 ημέρες έως την Κυριακή 28 Ιουνίου 2009 όπου στο μεγάλο τελικό νικήτρια ήταν η ομάδα των Τρικάλων.Τα παιχνίδια διεξήχθησαν σε πολλά γήπεδα της Ηλείας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, του Κατακόλου, του Πελοπίου, του Κακοβάτου, της Συντριάδας και της Βαρβάσαινας.

Την Παρασκευή στις 10.00΄μ.μ., διοργανώθηκε δεξίωση, προς τιμή των αντιπροσωπειών και των ομάδων των Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. που συμμετέχουν στο Τουρνουά, στο ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΣΤΥ», στην Αρχαία Ολυμπία.Στη δεξίωση παραβρέθηκαν ανάμεσα σε άλλους και ο Αντινομάρχης κ.Νίκος Μιχαλόπουλος , ο Δήμαρχος Πύργου κ.Μάκης Παρασκευόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Στυμβουλίου Πύργου κ.Καννής.Η μη παρουσία του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας μας προβλημάτισε.Άραγε είχε κληθεί ή όχι;


Ωστόσο κανένας από τους εκπροσώπους των παραπάνω φορέων δεν βρήκε στα ταμεία του χρήματα να χρηματοδοτήσει τη δεξίωση.


Όλες οι πολυπληθείς αποστολές των ομάδων έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν, άκουσαν τα μεγάλα λόγια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και στο τέλος απόλαυσαν τη φιλοξενία του Ξένιου Δία.....πληρώνοντας η καθεμιά το λογαριασμό της δεξίωσης που τους παρέθεσαν!!!!!

Μπορεί στη Γερμανία αυτό να θεωρείται φυσιολογικό αλλά αναρωτιόμαστε:

1. Συνάδει αυτό με την Ηλειακή φιλοξενία;

2.Τόσα χρήματα σπαταλώνται για την τουριστική προβολή του Δήμου και της Νομαρχίας δεν μπορούσε να βρεθεί ένα κονδύλιο να καλυφθούν τα έξοδα;

3.Αφού δεν μπόρεσαν να καλύψουν τα έξοδα οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μήπως θα ήταν καλύτερα να ντραπούν να εμφανιστούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση;

4.Μήπως πρέπει το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου να καταγγείλει τη συμπεριφορά αυτή τον φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

5.Έχει άραγε ξανασυμβεί να παρατίθεται δεξίωση και να πληρώνουν οι καλεσμένοι;

6.Το ίδιο θα συμβεί και στο Τουρνουά που θα διεξαχθεί του χρόνου στη Ζάκυνθο;



Κάντε κλικ στις φωτογραφίες να τις δείτε σε κανονικό μέγεθος.