Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Bάνδαλοι λυμαίνονται την κεντρική πλατεία του Πύργου Ηλείας-Θρυμμάτισαν την προτομή του Αθανάσιου Κανελλόπουλου

ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ




Πρωτοφανή περισταστικά βανδαλισμών βιώνουν οι κάτοικοι του Πύργου Ηλείας τον τελευταίο χρόνο. Η κεντρική πλατεία του Πύργου Σάκη Καράγιωργα έχει γίνει στόχος βανδάλων που καταστρέφουν και βεβηλώνουν μνημεία και αγάλματα της πόλης.Τελευταίο θύμα η προτομή του Αθανασίου Κανελλόπουλου Έλληνα διανοούμενου, πρώην Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ιστορικού στελέχους της Ν.Δ.
Η τελευταία λεηλασία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που ανάγκασε τη Δημοτική αρχή να αντιδράσει αλλά δεν είναι η μόνη.
Πριν μερικούς μήνες εκλάπη η προτομή του Μητροπολίτη Φιλάρετου μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου.Τότε το απέδωσαν σε τσιγγάνους αλλά μάλλον δρα ένα οργανωμένο κύκλωμα θρασύτατων "γνωστών-αγνώστων" που όλοι οφείλουν να τους καταδικάσουν.
Τα Χριστούγεννα εκλάπη το θείο βρέφος...!!Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Πύργος-News για να καταλάβετε τι γίνεται σε αυτή την πόλη.Είμαστε πλέον ένα ξέφραγο αμπέλι επίσημα!

Δείτε και τον άτυχο Διομήδη Πετρόπουλο πως τον κατάντησαν!!



Άφαντη η προτομή του Μητροπολίτη Φιλάρετου


Διαβάστε και το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτη για το θέμα!





pyrgos-news

Περιπατητές οι Δημοτικοί μας αστυνόμοι....






Αναγνώστης μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες από την κεντρική πλατεία Πύργου όπου τα αυτοκίνητα των χρηματαποστολών συνωστίζονται ανάμεσα στον κόσμο και τα παιδάκια που παίζουν.Ας υποθέσουμε πως νόμιμα ή νομότυπα επιτρέπεται η συγκεκριμένη διαδικασία...δεν θα μπορούσε να παραβρίσκεται για την ασφάλεια των πολιτών κι ένας δημοτικός αστυνόμος να την εποπτεύει;;

Επιπλέον τα μηχανάκια παράνομα παρακαρισμένα και με υπερβολική ταχύτητα είναι δυνατόν να διέρχονται δίπλα από τους δημοτικούς αστυνόμους μας κι αυτοί να σφυρίζουν αδιάφορα;

pyrgos-news



pyrgos-news

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!! Ο Δήμαρχος Πύργου καταδικάζει τους βάνδαλους!!Kατέστρεψαν μέχρι και την προτομή του Αθ.Κανελλόπουλου!!!










Εδώ και τόσο καιρό μιλάμε για την απαράδεκτη κατάσταση στην πλατεία του Πύργου και τους βάνδαλους που καταστρέφουν, κλέβουν και αμαυρώνουν την εικόνα της πόλης.
Χαιρετίζουμε την επίσημη (έστω και υπερβολικά καθυστερημένη) καταδίκη αυτών των περιστατικών από τον Δήμαρχο Πύργου.Ποτέ δεν είναι αργά για αυτή την πόλη...
Το δημοσίευμα που παραθέτουμε είναι από την Πατρίς της Δευτέρας 18/1/2009

pyrgos-news