Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αν δεν βρίσκετε να παρκάρετε στον Πύργο...πηγαίνετε στην Πλατεία




Αν είστε νομοταγής πολίτης και παρκάρατε κάπου παράνομα λαμβάνεται την κλήση σας από τη Δημοτική Αστυνομία Πύργου με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπη Αριστειδόπουλο 
Λάμπης Αριστειδόπουλος Αντιδήμαρχος Πύργου




και πάτε φυσικά και την πληρώνετε στο ταμείο του Δήμου.Αν όμως δεν θέλετε να πάρετε κλήση και δεν βρίσκετε να παρκάρετε σκεφτείτε να παρκάρετε πάνω στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα.Αν είναι μεσημέρι με την αλλαγή της βάρδιας δεν θα σας ενοχλήσει κανείς!!Μάλλον σε αυτή την πόλη δεν ισχύει το σύνθημα Πρώτα ο Πολίτης αλλά το Πρώτα ο ταξιτζής με τις δεκάδες πιάτσες που αν έχει πλοίο στο Κατάκολο δεν βρίσκεις ταξί αν το χρειαστείς κι αν δεν έχει ειδοποιούν τη δημοτική αστυνομία γιατί τους ενοχλείς, το Πρώτα η Τράπεζα  για την εξυπηρέτηση της οποίας όλα επιτρέπονται, Πρώτα ο επαγγελματίας  που κερδίζει από σένα αγαπητέ πολίτη που πολλές φορές μπορεί να παρανομεί αλλά τι σημασία έχει; αφού σύμφωνα με τον Πάγκαλο ευθύνεσαι κι εσύ.
Τελευταίος εσύ αγαπητέ πολίτη ... πήγαινε και πάρκαρε στην Πλατεία την επόμενη φορά κι αν σε ενοχλήσει κανείς βρες το κουράγιο να απαιτήσεις ισονομία.


http://pyrgos-news.blogspot.com/2011/11/blog-post_321.html