Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


Δυο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και απόπειρας βιασμού συνέβησαν χθες στο κέντρο του Πύργου Ηλείας σε διαφορετικά σημεία με θύματα φοιτήτριες της πόλης μας.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έστειλαν στο blog ο δράστης ήταν ο ίδιος ενώ τα περιστατικά αναφέρθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Πύργου.Οι κοπέλες κατάφεραν να ξεφύγουν ενώ οι δράστες ήταν δυο καθώς υπήρχε και συνεργός τσιλιαδόρος.
Οι αστυνομικοί δήλωσαν στις κοπέλες πως θα πρέπει να προσέχουν!!!! και πως θα διεξάγουν έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης του οποίου έδωσαν και την περιγραφή.Παράλληλα τους δήλωσαν πως έχουν αναφερθεί κι άλλα παρόμοια περιστατικά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ!!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ.



Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις καταγγελίες ο φερόμενος ως δράστης είναι ελληνικής καταγωγής.


http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/01/blog-post_4695.html