Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

2ήμερο beach party...υπό την αιγίδα του Δήμου Πύργου
Η ΓΕΠ-ΙΦΙΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ 24 ΚΑΙ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!!!!!ΣΤΑ DECK'S ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ DJ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ...................ME TOYΣ DJ'S ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΚΡΟΒΑΤΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΖΟΥΝ:15:00-16:30 ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΜΑΛΗΣ16:30-18:00 DEEJ K18:00-19:30 ΤΑΣΟΣ ΓΑΒΡΗΛΙΑΔΗΣ19:30-21:00 ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ21:00-22:30 ΣΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ22:30-00:00 DJ PROPHESE00:00-3:00 DJ DARY3:00-4:30 ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΟΣ


Είσοδος Ελεύθερη (Πάλι καλά που δεν μας είπαν να πληρώσουμε για να πάμε στην παραλία)

Ρε παιδιά στο Δήμαρχο το είπατε;;;
Πάντως μπράβο στο Δήμο θυμάστε και με τους φοιτητές της ΠΑΣΚ που τους είχε παραχωρήσει την εξέδρα.Πάντα ο Δήμος μας, διευκολύνει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και ευγενικά παραχώρησε την παραλία του Αγ.Ανδρέα για να γίνει η εκδήλωση.Στους περίοικους της περιοχής το είπατε; Γιατί οι ώρες του προγράμματος περιλαμβάνουν και ώρες κοινής ησυχίας!!!


Ο Ομπάμα ζητά βοήθεια από τους bloggers!


Αυτη είναι η είδηση της ημέρας γα τα blogs. Ο Ομπάμα κάλεσε τηλεφωνικά bloggers και τους ζήτησε τη βοήθεια τους, να πιέσουν το...Κογκρέσο! Για να περάσουν τα νέα μέτρα για τα προγράμματα υγείας! Ηταν για 25 ολόκληρα λεπτά σε ανοιχτή γραμμή με πολλούς bloggers της Αμερικής και τους ζήτησε τη βοήθεια τους. Είπε μάλιστα πως ξέρει πολύ καλά ότι οι bloggers είναι οι μόνο που μπορούν να βγάλουν τις αλήθειες που διαστρεβλώνουν πολλά από τα παραδοσιακά ΜΜΕ.


Πρόεδρος Δημοκρατίας με εξοχικό στο Κορακοχώρι;


Βρε λέτε ο κ.Τσάτσος να είναι λαγός για την παραίτηση Παπούλια και την εκλογή Σημίτη στη θέση του Προέδρου;

Αυτό αναρωτιέται το blog Ελληνικό Καφενείο από όπου αναδημοσιεύουμε και τη φωτογραφία.
Δημήτρης Τσάτσος:«Η θέση του ΠαΣοΚ για τον πρόεδρο ,είναι ερμηνευτικός περίγελος του Συντάγματος και ο υποψήφιος πρόεδρος πρέπει να αρνηθεί την "εργαλειοποίησή" του ως "σκεύος" τεχνάσματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών και να παραιτηθεί.......»


Η απόψή μας είναι πως η εκλογή του Προέδρου πρέπει να γίνεται απευθείας από το λαό.Τον κ.Τσάτσο έγκριτο κατά τα άλλα συνταγματολόγο και δις υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ μόνο αυτός ο περίγελος του Συντάγματος τον πείραξε;
Ο Κάρολος Παπούλιας είναι υπόδειγμα Προέδρου της Δημοκρατίας και ίσως ο καλύτερος Πρόεδρος που έχει επιλεγεί ποτέ.Όμως αυτός ο άχαρος και διακοσμητικός ρόλος του Προέδρου που το ΠΑΣΟΚ του χάρισε με την αναθεώρηση του Συντάγματος την εποχή Ανδρέα Παπανδρέου θα πρέπει επιτέλους να εκλείψει.
Να τη ρίξει την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ κι ας μην το έκαναν ούτε ο Αντώνης Σαμαράς το 1994 ούτε ο Κώστας Καραμανλής το 2000.Λέτε να τολμήσει ο Γιώργος; Δεν νομίζουμε πως τίθεται καν τέτοιο θέμα.Απλά τον Παπούλια δεν θέλουν γιατί τους χαλάει τη σούπα.

Δεν θεωρούμε πως θα πρέπει να αλλάξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σημειώστε για το μέλλον την παρακάτω φράση μας
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.