Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Οι τουαλέτες του δημοτικού σχολείου Σαλμώνης κοστίζουν παραπάνω από το σχολικό κτήριο;

























ΒΟΜΒΑ ΝΟ 1 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΠΥΡΓΟΣ-NEWS ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ: http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/02/blog-post_2485.html

http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/02/blog-post_4794.html

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ



"Προφανώς και οι 92.000€ δεν έφτασαν για να κλείσει η περίφραξη. Εξάλλου η Σαλμώνη σαν περιοχή ανταγωνίζεται σε τιμή τετραγωνικού το Μαρούσι, την Αγ. Παρασκευή, και το Χαλάνδρι. 92.000€ για 40 τ.μ. τουαλέτες ήτοι 2.300€/τ.μ.!!!
Απευθείας ανάθεση και πάλι με το πρόσχημα του κατ' επείγοντος και πάλι από τον "αρχιερέα" των αναθέσεων κ. Παρασκευόπουλο. Εξάλλου το κόλπο των απ' ευθείας αναθέσεων το πρωτοδίδαξε και εισήγαγε ο "κολλητός" του κ. Μάκη, ο Κωστάκης ο Σημίτης... άλλη μία "προίκα" από τους Ολυμπιακούς του 2004... για να προλάβουμε να φτιάξουμε τα ολυμπιακά έργα βγήκε ο νόμος και ο Μάκης των ακολούθησε και τον εφάρμοσε κατά γράμμα... εξάλλου και η χρέωση 2.300€ ανά τετραγωνικό μέτρο είναι "ολυμπιακή" επίδοση!!!
Η espresso της Πάτρας (εφημερίδα cosmos) μας πήρε χαμπάρι βεβαίως αλλά εδώ δεν πέρασε τίποτα... δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα.
Το γελίο είναι πάντως ότι οι τουαλέτες της Σαλμώνης κοστίζουν περισσότερο από το σχολικό κτίριο!!!"


Αποκαλύπτουμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας καθώς και το αντίστοιχο άρθρο, το συμφωνητικό ανάθεσης του Δημάρχου, και την τεχνική περιγραφή του έργου.Στην Αχαϊα τα σχολεία επισκευάστηκαν με διαγωνισμούς και όχι απευθείας αναθέσεις.. και εκεί τα λεφτά του ΟΣΚ έφτασαν και περίσσεψαν, ενώ στην Ηλεία...
http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/03/blog-post_2923.html
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ