Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Συνεχίζουν ανεύθυνα να κυκλοφορούν οποιαδήποτε ώρα οχήματα πάνω στην Πλατεία για την τροφοδοσία καταστημάτων


Παρά τις καταγγελίες στην εισαγγελία και την προανάκριση που διενεργείται η κυκλοφορία οχημάτων -που πολλές φορές βιάζονται κιόλας ενώ δίπλα τους κυκλοφορούν ανέμελα παιδιά που παίζουν- εξακολουθεί πάνω στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Κάποιοι ξέχασαν να βγάλουν το πανό



11/10/2009 ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ 9 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΛΦΕΙΟΥ.

ΦΕΡΝΕΙ ΙΣΠΑΝΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ


ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Οι ξένοι επιστήμονες είναι ήδη εδώ ο Γώργος Παπανδρέου που περιοδεύει στην Ηλεία σήμερα (κι έκανε και την απαραίτητη φιέστα βεβαίως), είχε μαζί του τον Ισπανό πολεοδόμο Τζουσέπ Αθεπίγιο για να αναμορφώσει την αρχαία Ολυμπία... Έλληνες πολεοδόμοι ή δεν υπάρχουν ή ο πρωθυπουργός δεν τους θεωρεί ικανούς να ανταπελέθουν σε ένα τέτοιο έργο... Έχει δηλαδή την ίδια κακή εντύπωση που έχει και για τους Έλληνες Οικονομολόγους. Για τους Έλληνες επιστήμονες γενικά νομίζουμε έχει αυτή την εντύπωση ο Παπανδρέου και ελπίζουμε να μην αποδειχθεί γρήγορα πως αυτή την εντύπωση την έχει για όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα γενικότερα...

(Στην φωτογραφία ο Ισπανός πολεοδόμος Τζουσέπ Αθεμπίγιο, που μεταμόρφωσε την Βαρκελώνη. Κανείς δεν αμφισβητεί το μέγεθος του. Αλλά μήπως υπάρχουν Ελληνικά μυαλά αναξιοποίητα;)
http://www.stoxos.gr/2009/10/blog-post_5271.html