Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

Πού πάτε απορριματοφόρα;Τι θέλετε στο κανάλι;


Πού πάτε γεμάτα σκουπιδάκια;Πού θα τα πετάξετε;Βόλτα σας βγάλανε να δείτε το ποτάμι;

Θα συνεχίσετε να χαρακτηρίζετε αστείες τις δημοσιεύσεις μας;Κάθε φορά και μια φωτογραφία κύριοι...πάμε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;


ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ..ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΛΟΚΑ!!!
NAI ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΗΥ 1624 ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΚΟΒΑΝ ΒΟΛΤΕΣ....ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ Ως ΑΣΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΙΝΤΕΟ!!

Όλοι ... εκτός από την Ηλεία


Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ


ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΛΗΚΤΟΣ!!!

Πανεπιστήμιο στον Πύργο, τώρα!Να τεθεί ο Σεβασμιότατος μπροστάρης αυτής της προσπάθειας!!

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΗΛΕΙΑ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ.ΑΙΔΩΣ ΗΛΕΙΟΙ!!!

Είναι θλιβερό να υποχρεώνεται κανείς, όπως γίνεται εδώ, να μιλά για τα αυτονόητα: Ποιο καθαρό μυαλό πιστεύει ότι σε έναν νομό με προφανή την τουριστική προοπτική, δεν πρέπει να υπάρχει ένα Πανεπιστήμιο με αντίστοιχη κατεύθυνση; Ακούω εδώ και καιρό πολλούς αιρετούς (κυρίως σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο) να αναπαράγουν το κούφιο επιχείρημα «Η Ηλεία δικαιούται μια Πανεπιστημιακή Σχολή». Και τους απαντώ ότι κάθε περιοχή, διεκδικεί και, τελικά, κερδίζει ό,τι πραγματικά δικαιούται. Εμείς δεν έχουμε διεκδικήσει στα σοβαρά μια Πανεπιστημιακή Σχολή, και είμαστε έτοιμοι να κατακεραυνώσουμε όσους δεν μας δίνουν αυτά που εμείς… δεν διεκδικούμε. Ο απόλυτος παραλογισμός…

Για να μην μείνουμε στις γνωστές μεμψιμοιρίες, νομίζω ότι πρέπει εξαρχής να καταθέσω την πρότασή μου. Άλλωστε έχω αρθρογραφήσει τα τελευταία τρία χρόνια στον τοπικό Τύπο για το θέμα, συνεπώς εδώ απλώς μεταφέρω γνωστές θέσεις κι απόψεις μου: Πιστεύω απόλυτα και προτείνω η Ηλεία να διεκδικήσει την πρώτη Πανεπιστημιακή Σχολή Τουριστικού Περιεχομένου. Είναι ανάγκη να διαμορφωθεί μια επιστημονική αντίληψη και μια κουλτούρα στην περιοχή υπέρ του τουρισμού. Δεν αρκεί να τα λέμε όσοι πιστεύουμε σε αυτή την προοπτική. Αν μείνουμε μεταξύ μας, γρήγορα θα μιλάμε σε αυτιά μη ακουόντων (και φυσικά δεν θα φταίνε όσοι δεν ακούν…).
Αν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Γερμανός αισθάνεται ότι μπορεί, ως ποιμενάρχης που ενώνει τους Ηλείους, να ηγηθεί της επιτροπής που θα διεκδικήσει την Τουριστική Σχολή, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση. Κάνω αυτή την πρόταση με «υστεροβουλία»: Είμαι βέβαιος ότι στην πορεία της προσπάθειας πολλοί πολιτικοί του νομού μας θα μπουν στον πειρασμό της κομματικής αντιπαράθεσης. Οι μεν κυβερνητικοί να αναδείξουμε την ευαισθησία της Κυβέρνησης για ένα Πανεπιστήμιο στην Ηλεία, οι δε της αντιπολίτευσης να πετροβολήσουν τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πρώτη δυσκολία, στην πρώτη αναποδιά. Έτσι δεν προχωρεί μια τέτοια υπόθεση. Χρειάζεται στην κεφαλή της προσπάθειας να είναι –έστω και συμβολικά- κάποιος που ενώνει εκ θέσεως, όχι κάποιος που διαιρεί, που χωρίζει.
http://seitanidisdiamantis.blogspot.com/2007/03/blog-post_3246.html

Το 1985 η τεχνολογία έκανε θαύματα!!Με αφορμή τα σχόλια στον τοπικό τύπο πως "η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου επισκεύασε τα συντριβάνια με φαντασία και μεράκι" αναγνώστης μας έστειλε αυτές τις δυο φωτογραφίες.Δείτε πως είναι το συντριβάνι της πλατείας Σάκη Καράγιωργα σήμερα και πως ήταν το 1985."Τελικά η τεχνολογία έκανε θαύματα πριν 24 χρόνια!!!Καλή η προσπάθεια που λειτουργούν αλλά αυτή η μιζέρια....Ούτε σε χωριό δεν είναι έτσι τα συντριβάνια"