Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ξεσηκωμός στον Πύργο εναντίον των βουλευτών


ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ "ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...


Με αφορμή την ίδρυση πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, οι Πυργιώτες ξεσηκώθηκαν εναντίον των βουλευτών του Νομού, όλων των κομμάτων τους οποίους κατηγορούν ως άχρηστους για την μη ίδρυση έστω και μιάς πανεπιστημιακής σχολής στην πρωτεύουσα της Ηλείας.
Στη λαϊκή εξέγερση των Πυργιωτών, πρωτοστατούν blogs τα : http://pyrgosilias.blogspot.com/ http://saveileia2.blogspot.com/ ΠΥΡΓΟΤΗΣ και ασφαλώς το ΠΥΡΓΟΣ NEWS.
Σημ : POLITIKO SAFARI
Φίλοι Πυργιώτες, επειδή έχω γεννηθεί στην πόλη και παρακολουθώ στενά τις πολιτικές εξελίξεις και ασφαλώς αγαπώ την πόλη του Πύργου και ενδιαφέρομαι για τον νομό ιδιαίτερα πολύ, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι :
Κάποτε βουλευτές του Νομού, ήσαν οι Στέφανος Στεφανόπουλος, Αθανάσιος Κανελλόπουλος, Σταύρος Πολυζωγόπουλος, Δημήτριος Γόντικας,Ιωάννης Γιαννόπουλος, πατέρας και γιός Πετραλιάς, πατέρας και κόρη Σπετζάρη, πατέρας και γιός Κοντογιαννόπουλος και τόσοι άλλοι, οι οποίοι ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους θέσεις, είχαν πολιτικό εκτόπισμα, είχαν κύρος και ο λόγος τους περνούσε.
Σήμερα αντικαταστάτες αυτών είναι ο Φίσκουλας, ο Μέσκουλας, η Σάρα, η Μάρα και το "κακό συναπάντημα".
Αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκπεραιώσουν και να προωθήσουν κανένα αίτημα του Ηλειακού λαού διότι ως πολιτικούς, ουδείς τους λαμβάνει σοβαρά υπ'όψιν......
Πέθανε και ο Καπεταν Γιαννης Λάτσης και ..΄αστε τα!!!
http://politikosafari.blogspot.com/2009/08/blog-post_307.html

Τι θα πούμε στα παιδιά μας;


Αυτό το παιδί κοιτάζει με απορία.Τα θλιμμένα και απορημένα μάτια του τα λένε όλα.
Τι θα του πούμε;
Βρίσκεται στο μαρτυρικό σημείο που έχασαν τη ζωή τους οι Ηλείοι μάρτυρες του 2007.
Βρίσκεται στην Αρτέμιδα και απορεί...
Τι διδαχθήκαμε από τα θλιμμένα μάτια του;
Του είπαμε ψέματα πολλά...
Κανένας υπεύθυνος για τους νεκρούς...Κανένας...

Tι πολίτευμα έχουμε;



Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτη της Ηλείας : Σύγκρουση κατοίκων- Αστυνομίας στο "Ποτόκι" ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕ 17 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Αφέθησαν ελεύθεροι μετά από εντολή του Δημάρχου



ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ : ΕΓΙΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ;
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ;
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ
ΑΡΧΕΣ Η' ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ;



Σε άλλο σημείο στη σελίδα 5 η ίδια εφημερίδα σχολιάζει: Για τα γεγονότα που αφορούν το ΧΑΔΑ Φλόκα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Δήμαρχος Πύργου και ο κάθε Δήμαρχος, δεν μπορεί να είναι χωροφύλακας, κατά συνέπεια δεν μπορούμε να του ζητάμε να αστυνομεύει τον κάθε ΧΑΔΑ και την κάθε περιοχή για τα σκουπίδια.


ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ....