Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009

Ξεσηκωμός στον Πύργο εναντίον των βουλευτών


ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ "ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...


Με αφορμή την ίδρυση πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, οι Πυργιώτες ξεσηκώθηκαν εναντίον των βουλευτών του Νομού, όλων των κομμάτων τους οποίους κατηγορούν ως άχρηστους για την μη ίδρυση έστω και μιάς πανεπιστημιακής σχολής στην πρωτεύουσα της Ηλείας.
Στη λαϊκή εξέγερση των Πυργιωτών, πρωτοστατούν blogs τα : http://pyrgosilias.blogspot.com/ http://saveileia2.blogspot.com/ ΠΥΡΓΟΤΗΣ και ασφαλώς το ΠΥΡΓΟΣ NEWS.
Σημ : POLITIKO SAFARI
Φίλοι Πυργιώτες, επειδή έχω γεννηθεί στην πόλη και παρακολουθώ στενά τις πολιτικές εξελίξεις και ασφαλώς αγαπώ την πόλη του Πύργου και ενδιαφέρομαι για τον νομό ιδιαίτερα πολύ, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι :
Κάποτε βουλευτές του Νομού, ήσαν οι Στέφανος Στεφανόπουλος, Αθανάσιος Κανελλόπουλος, Σταύρος Πολυζωγόπουλος, Δημήτριος Γόντικας,Ιωάννης Γιαννόπουλος, πατέρας και γιός Πετραλιάς, πατέρας και κόρη Σπετζάρη, πατέρας και γιός Κοντογιαννόπουλος και τόσοι άλλοι, οι οποίοι ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους θέσεις, είχαν πολιτικό εκτόπισμα, είχαν κύρος και ο λόγος τους περνούσε.
Σήμερα αντικαταστάτες αυτών είναι ο Φίσκουλας, ο Μέσκουλας, η Σάρα, η Μάρα και το "κακό συναπάντημα".
Αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκπεραιώσουν και να προωθήσουν κανένα αίτημα του Ηλειακού λαού διότι ως πολιτικούς, ουδείς τους λαμβάνει σοβαρά υπ'όψιν......
Πέθανε και ο Καπεταν Γιαννης Λάτσης και ..΄αστε τα!!!
http://politikosafari.blogspot.com/2009/08/blog-post_307.html