Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ομολογία αποτυχίας και Αλλαγή Νοοτροπίας


Σχολιάζοντας την παραίτηση του αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Πύργου κ.Φάμελου εμείς που ασκήσαμε σκληρή κριτική στο Δήμο Πύργου για θέματα καθαριότητας (και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε) έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

1.Η παραίτηση και το κείμενο που τη συνοδεύει αποτελούν ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ όχι μόνο για το πρόσωπο του Αντιδημάρχου αλλά για τις πολιτικές που εφάρμοσε η παράταξη που ελέγχει τον Δήμο μας.
2.Γνώρισμα των αληθινών ηγετών και τεκμήριο μεγαλείου είναι η δημόσια αναγνώριση των λαθών και η ομολογία της αποτυχίας.
3.Η πόλη μας χρειάζεται Αλλαγή Νοοτροπίας και συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων ώστε να έξασφαλιστεί σε όλους μας και κυρίως στα παιδιά μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ένα καλύτερο μέλλον.
4.Το πολιτικό κόστος εισπράτεται από την αδράνεια και την ατολμία και όχι από το όραμα και το σπάσιμο αυγών,την απομόνωση των παραγόντων που μας οδηγούν στη μιζέρια.
5.Υπάρχει ακόμα πολιτικός χρόνος για τον αξιόλογο κατά τα άλλα Δήμαρχό μας να έρθει κοντά στους Πυργιώτες και να καταφέρει να πράξει αυτά που υποσχέθηκε.
6.Οι πολίτες του Δήμου μας θα συνεχίσουν να οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον.